Finn din Blizz Drinks favoritt

frappe

Blizz Drinks er trendy iskalde fristelser som treffer alt fra ungdommer til godt voksne.

Vi har en frappe for enhver smak! Frappe med kaffe og frappe uten kaffe. Frappe for barn og frappe for voksne. Frappe med fruktsmak og frappe med mer tradisjonelle smaker.

Årets store nyhet heter FruitShake. Blizz FruitShake ble lansert tidligere i år og er frappe med fruktsmak. FruitShake er en ny kategori innen våre iskalde fristelser. En velsmakende drikk med munnfølelsen til en milkshake, inneholder frukt og bær som en smoothie og lages på samme måte som en Blizz frappe. Fruitshake kommer i tre gode smaker, Banana/Strawberry, Tropical og Berries.

Blizz frappe er en god blanding av milkshake og iskaffe, pyntet med krem og saus blir dette en skikkelig iskald fristelse. Vi tilbyr i dag smakene frappe Mocha, frappe Caramel og frappe Chocolate. Smak selv - ungdommen elsker vår Blizz frappe allerede!

Blizz Vanilla er en forlengelse av frappe konseptet. Dette er et koffeinfritt frappe alternativ som er god alene, men også perfekt som basis for mer kreative smakskombinasjoner. Spør oss om forslag.

Frappe er like godt om sommeren som om vinteren!

Fruitshake frappe

Allergener i Blizz Drinks er melk med spor av soya.

frappe