Finn din Blizz Drinks favoritt

Blizz Drinks er iskalde fristelser i 4 klassiske smaker.

Blizz frappe er en trendy iskaffe variant i flere populære smaker. Vi har frapper for enhver smak! Frappe. Frappe med kaffe og frappe uten kaffe. Tradisjonelle smaker og noen litt utenom det vanlige smaker. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hva er din favoritt?
Vår frappe er en perfekt blanding av milkshake og iskaffe, pyntet med krem og saus blir dette en skikkelig iskald fristelse. Våre tradisjonelle smaker er chocolate, mocha, caramel og vanilla.

Mocha for de som er glad i god og sterk kaffesmak. Vi bruker Arabica kaffebønner for å få frem den beste kaffesmaken.

Chocolate for de som elsker sjokolade og ikke er fullt så glad i kaffe. Her er det Belgiske sjokoladebiter som gir den gode og fyldige sjokolafesmaken.

Caramel for de som elsker noe søtt. Vi bruker en nydelig myk karamell aroma som sammen med en salt karamell saus, gir en favoritt til alle karamell elskere.

Blizz Vanilla er for den lekne, som liker å utforske nye smaker og kombinasjoner. Blizz Vanilla er en koffeinfri drikke med deilig smak av vanilje. Den er kjempgod alene, men også perfekt å bruke som en base til mer spennende varianter. Ved å tilsette andre ingredienser kan du enkelt lage en pepperkakefrappe, en salt karamell frappe, bingebær og lakris frappe eller hva med supersur cruch frappe?

Spør oss om oppskrifter.

Allergener, alle smakene inneholder melk, mens chocolate også kan inneholde spor av soya.

frappe