Historien vår

Laguna ProdukterLaguna Produkter AS ble startet i 1991 av Jon P. Mørk og en kamerat. To gutter i 20 årene som hadde troen på at Tropical Shave Ice kunne bli populært i Norge. En is Jon P. Mørk hadde smakt for første gang på en tur til Hawaii. Tanken bak var at «Så lenge smaken er god, vil produktet slå an». De kjøpte en varebil og kjørte land og strand rundt i Norge, banket på dører og løp ut i bilen for å lage en Tropical Shave Ice. Forhandlere over hele landet likte både smak og produkt, og siden har det gått slag i slag. Laguna Produkter og Tropical Shave Ice feiret 25 år i 2016.

Det var hele tiden de gode smakene som gjorde at Tropical Shave Ice ble så populært og da kom ideen om å utvide til også å selge slush med de samme gode smakene. I 1999 ble BrainCooler introdusert i Norge. I motsetning til Tropical Shave Ice lager vannisen BrainCooler seg selv i en egen maskin. Dette ble veldig populært og varemerket BrainCooler har vokst til å bli landets største produsent og leverandør av vannis i slush kategorien i Norge.

Innovasjon og egenutvikling er viktig for Laguna Produkter og det blir jevnlig introdusert nye smaker på de ulike produktene våre. I 2014 ble frossen drikk konseptet vårt utvided ytterligere med Blizz Drinks som består av frapper med ulike smaker.

I 2016 ble Laguna Produkter kjøpt opp av Diplom-Is. Dette gir oss mulighet til å utvikle og lansere flere spennende produkter. Laguna Produkter er et selvstendig selskap, men med en stor og anerkjent eier i ryggen.

I dag er selskapet fortsatt en ledende aktør i vannis og frossen drikke markedet.

Vi gleder oss til å fortsette arbeidet med å være det foretrukne alternativet til iskalde fristelser fremover!