Blizz Drinks er et Norskt konsept bestående av ulike smaker på frappe. Produktserien er fortsatt like populær nå som da den ble lansert i 2014. Ved at Laguna Produkter både lager og produserer frappepulveret selv i vårt moderne produksjonslokale i Holmestrand, gir det oss mulighet til å hele tiden gjøre forbedringer på produktet.

Hva er frappe? Frappe er en iskald fristelse som har lange tradisjoner og serveres på mange ulike måter rundt om i verden. Tradisjonelt ble en frappe laget ved å blande pulverkaffe, sukker og vann sammen. Dette ble pisket til en luftig konsistens før man blandet alt med isbiter. Heldigvis er Blizz frappe ganske mye lettere å både lage og servere. Blizz frappe blir laget bak disk ved å blande melk, frappepulver og isbiter i en blender! Konseptet består i dag av fire ulike smaker på frappe, smaker både med og uten koffein.

Dette er iskalde frapper som kunden lett kan ta med på farten!

Med blizz frappe på menyen får du lett faste kunder. Produktet treffer både barn, ungdom og voksne. Denne kundegruppen kjøper frappe hele året. På sommeren er frappe en avkjølende drikke, mens på vinteren er frappe et hyggelig avbrekk i hverdagen. Dette gjør at frappe ikke er et typisk sesongprodukt, men selger like godt hele året.

Rimelig investering som gir god bruttofortjeneste!
Frappe smaker
  • Chocolate
  • Mocha
  • Caramel
  • Vanilla.
Følg oss på facebook

Bli varslet når vi lanserer nye frappe smaker!

Hvordan lage en Blizz Drinks?

Se hvordan du på et par steg enkelt lager en av våre deilige frapper.

Lyst til å selge frappe?

Vår frappe er super enkel å lage og super god å drikke!