Bli forhandler

TREKK NYE KUNDER MED BLIZZ DRINKS!

Kunne du tenke deg å bli kjent for å ha de beste iskalde fristelsene? Nå har du sjansen! Med Blizz drinks vil du trekke kunder fra konkurrentene. Dette er vi sikre på, men smak våre frapper selv så vil du også bli overbevist!

Hva er Blizz Drinks?

Blizz drinks er et konsept som er beregnet på et mer voksent publikum enn for eksempel BrainCooler. Blizz drinks lages bak disk (ikke selvbetjening) og passer både på cafer, kiosker, restauranter, bensinstasjoner og aktivitetssenter.

Blizz drinks er norskproduserte kvalitetsprodukter som kjennes på smaken. Konspetet er basert på kun de beste råvarer, som sammen med isbiter og melk blir en iskald fristelse. Blizz drinks produktene kan du servere med stolhet og du vil raskt oppleve fornøyde kunder som kommer om og om igjen - uansett type serveringssted.

Ta kontakt med oss i dag på tlf: 33 07 85 01, så kan vi sende deg en frappe smaksprøve i posten!

Hvilken Blizz Drinks er din favoritt?

Produktfordeler

Enkelt å lage

Kun Blizzpulver, isbiter og melk

Enkelhet ved bestilling

Det er enkelt å bestille våre produkter da vi er inne hos de største grossistene i landet

Laget av førsteklasses råvarer

Vi blander sammen de beste ingredienser fra alle verdens hjørner for å få frem de aller beste smaker

Storhusholdningsblender

Vi anbefaler en Vitamix Quiet One. Den er lett å håndtere, enkel å rengjøre og kommer ferdig programmert til Blizz Drinks

Gratis markedsmateriell

Laguna Produkter ønsker å investerer i sine kunder, og våre forhandlere får gratis reklamemateriell og hjelp til å øke salget ved behov

Høy bruttofortjeneste

Blizz Drinks har en bruttofortjeneste på rundt +/- 65%

Vil du bli en Blizz Drinks forhandler?

Vi har satt sammen en startpakke som inneholder en Vitamix Quiet One, Blizz Drinks produkter, rekvisita og reklamemateriell.

Ta kontakt med oss i dag for et pristilbud!