Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Personopplysninger
Laguna Produkter AS tar personvern og sikkerhet på alvor. Her kan du lese mer om hvilke opplysninger vi har om våre registrerte kunder, hvordan og hvorfor vi samler inn den informasjonen, samt hvordan vi ivaretar dine rettigheter i tråd med GDPR lovgivningen.

Informasjon som behandles
• Firmanavn
• Kontaktperson med navn, telefonnummer og epost
• Firmaadresse og fakturaepost
• Telefonnummer og epostadresse til utsalgsstedet
• Informasjon om din bruk av nettsiden til Laguna Produkter AS

Hva brukes informasjonen til
Vi bruker informasjonen for å gjennomføre en kjøpsavtale av våre maskiner og eller produkter, kommunikasjon rundt leveranser, teknisk support og markedsrelaterte tjenester som nyhetsbrev/kampanjetilbud.

Hvordan samler vi inn informasjonen
Laguna Produkter AS innhenter opplysninger når du ønsker å kjøpe/leie/låne en eller flere av våre maskiner, kjøp av våre produkter enten direkte eller gjennom grossist, skjema i nettbutikken eller ved at du er medlem i en kjede Laguna Produkter AS har samarbeidsavtale med.
Vi oppbevarer personopplysninger kun så lenge det er nødvendig.
Laguna Produkter AS overleverer ikke personopplysningene dine til andre.

Dine rettigheter
I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning kan du når som helst få innsyn i, korrigert, slettet eller trekke ditt samtykke tilbake ved å kontakte oss på epost: info@lagunaprodukter.no. Det er også en personlig link i hver enkelt markedsrelatert utsending, hvor det er mulig å trekke tilbake ditt samtykke.

Mener du at Laguna Produkter AS ikke har overholdt dine rettigheter har du mulighet til å sende en klage til Datatilsynet.
Informasjonskapsler.

Informasjonskapsler

Når noen besøker hjemmesiden og nettbutikken til Laguna Produkter AS ser vi på brukermønsteret til de som besøker disse stedene. Dette gjøres gjennom informasjonskapsler/cookies. Vi kan ikke knytte informasjonen fra informasjonskapslene til enkeltpersoner, men en informasjonskapsel kan kjenne deg igjen og «lagre» dine valg og innstillinger til senere bruk. Laguna Produkter AS bruker informasjonskapslene kun til å se hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hvilke nettlesere som blir benyttet etc.

Ved å benytte Laguna Produkter AS sine nettsider og nettbutikk samtykker du at vi kan bruke informasjonskapsler i din nettleser.

Besøkende kan frivillig velge å godkjenne bruk av informasjonskapsler gjennom innstillinger i sin nettleser. Der kan kapslene blokkeres fra å lastes ned automatisk, eller man kan få valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Du kan også slette informasjonskapsler når du måtte ønske ved å gå til innstillingene i nettleseren din. Hvor dette gjøres vil variere ut ifra hvilken nettleser du benytter, så vennligst se nærmere instruksjoner under “innstillinger/alternativer for internett/personvern” eller lignende menyvalg. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler kan det påvirke funksjonaliteten på vår og andre nettsider.