blizz banner
blizz band

Blizz Drinks

Blizz Drinks er et Norskt konsept bestående av ulike smaker på frappe. Produktserien er fortsatt like populær nå som da den ble lansert i 2014. Ved at Laguna Produkter både lager og produserer frappepulveret selv i vårt moderne produksjonslokale i Holmestrand, gir det oss mulighet til å hele tiden gjøre forbedringer på produktet.

Med blizz frappe på menyen får du lett faste kunder. Produktet treffer både barn, ungdom og voksne. Denne kundegruppen kjøper frappe hele året. På sommeren er frappe en avkjølende drikke, mens på vinteren er frappe et hyggelig avbrekk i hverdagen. Dette gjør at frappe ikke er et typisk sesongprodukt, men selger like godt hele året.

Rimelig investering som gir god bruttofortjeneste!

Våre smaker

smaker

Caramel

Er for de som elsker noe søtt. Vi bruker en nydelig myk karamell aroma som sammen med en salt karamell saus, gir en favoritt til alle karamell elskere

Mocha

Er for de som er glad i god og sterk kaffesmak. Vi bruker Arabica kaffebønner for å få frem den beste kaffesmaken.

Chocolate

Er for de som elsker sjokolade og ikke er fullt så glad i kaffe. Her er det Belgiske sjokoladebiter som gir den gode og fyldige sjokolafesmaken.

Vanilla

Er for den lekne, som liker å utforske nye smaker og kombinasjoner. Blizz Vanilla er en koffeinfri drikke med deilig smak av vanilje. Den er kjempgod alene, men også perfekt å bruke som en base til mer spennende varianter.

Vitamix

Vitamix Quiet One

Vi anbefaler Vitamix Quiet One til vår serie med Blizz Frappe-produkter. Blenderen trenger ikke vanntilkobling, kun strøm.

  • En storhusholdningsmaskin som knuser is og blander ingrediensene på kortere tid en tilsvarende maskiner på markedet i Norge.
  • Lavt lydnivå på grunn av funksjonelt design
  • Lett å rengjøre
  • Enkel å bruke
  • Blendere, kjøpt fra Laguna Produkter, kommer ferdig programmert til Blizz frappe og milkshake. Den kan også brukes til smoothie etc.
  • Kan lage to serveringer samtidig.
Ta kontakt på info@lagunaprodukter.no for et godt tilbud.