BrainCooler - Nå også som sukkerfri!

I 2020 tar BrainCooler sunnhet på alvor og lanserer slush uten sukker.

BrainCooler er slushfavoritten blant barn og ungdom og det merkenavnet som er mest kjent i det Norske slushmarkedet. Vannis kategorien slush er ikke bare slush, det skal også smake godt. Det finnes mange billige leverandører av slush konsentrat i markedet, men for å få fornøyde kunder som kommer igjen og igjen, må slushen smake godt. BrainCooler er Norges slushfavoritt på grunn av våre naturtro smaker. Gjennom mange år i markedet har vi utviklet forskjellige smaker som treffer kundegruppen godt og gjør at de handler igjen og igjen.

For mange er BrainCooler selve definisjonen på slush.

Hva er slush?

Slush er halvfrossen vannis som spises med sugerør/skje. Slush lages i en maskin der konsentratet sammen med vann fryses slik at det dannes en halvfrossen vannis-masse, bestående av små iskrystaller blandet med en naturtro smak. BrainCooler er Norges mest solgte slush!

Våre slushsmaker
Vi lanserer stadig nye smaker på BrainCooler menyen, for 2020 er dette smakene vi tilbyr: Smashberry, Fruit Crush, Verry Cherry, Blå Bringebær, Cola, Grønt Eple, Fersken, Jordbær, Mango, Sitronsplash, Tropisk og Berry Blast.

Norges mest solgte slush!

Slushsmaker

Velg mellom 13 friske smaker

Tips oss

Tips oss om Slushpirater og få 200kr rett i lommen!

Følg oss på facebook!

Følg oss på facebook og få alle de siste nyhetene

Lyst til å selge BrainCooler?

Se alle fordeler ved å selge BrainCooler

Leie maskin?

Ta kontakt med festutstyr.no på Østlandet eller Poppy hvis du er i Trondheim. For Vestfold, Buskerud og Telemark kan du kontakte Festkroken