BrainCooler - Iskald slush både med og uten sukker!

 

I over 20 år har Laguna Produkter produsert og levert slush til hele landet, og er i dag Norges mest solgte slushmerke. Vi lager alle oppskriftene våre selv og produserer alt selv i vårt moderne produksjonslokale i Holmestrand. Vi har eksklusive avtaler med aroma leverandører verden rundt som sender oss de beste ingrediensene til å lage forfriskende BrainCooler slush. Her er det kun fantasien som stopper oss i å lage forskjellige smaker på slush.

BrainCooler har siden 1999 sørget for mange kalde og smakfulle slush-øyeblikk hos både store og små. I 2020 lanserte vi BrainCooler sukkerfri slush, fordi vi ønsker å bidra til å redusere sukkerinntaket til den Norske befolkningen og spesielt hos barn og unge. I dag har vi 5 spennende sukkerfrie smaker. Les mer om våre sukkerfri slush smaker HER.

For mange er BrainCooler selve definisjonen på slush!

Hva er slush?

Slush er en iskald og smakfull halvfrossen vannis som drikkes/spises med sugerør/skje. Slushen blir laget i en slushmaskin. Slushkonsentratet blandes sammen med vann og fryser slik at det dannes en halvfrossen vannis-masse, bestående av små iskrystaller med en naturtro smak.

Slushsmaker

Velg mellom 14 friske smaker

Følg oss på facebook!

Følg oss på facebook og få alle de siste nyhetene

Lyst til å selge BrainCooler?

Se alle fordeler ved å selge BrainCooler

Leie maskin?

Ta kontakt med en av våre samarbeidspartnere.
Østlandet - Festutstyr
Lillehammer og Hamar - Hafjell Festutstyr