Slush fra BrainCooler - Både med og uten sukker!

 

Laguna Produkter har produsert og levert BrainCooler slush i over 20 år, og er i dag Norges mest solgte slushmerke. I 2020 lanserte vi BrainCooler sukkerfri slush, fordi vi ønsker å bidra til å redusere sukkerinntaket til den Norske befolkningen og spesielt hos barn og unge. I dag har vi 5 spennende sukkerfrie smaker. Les mer om våre sukkerfri slush smaker HER.

Vi lager alle oppskriftene våre selv og produserer alt selv i vårt moderne produksjonslokale i Holmestrand. Det er bare fantasien som stopper oss i å lage forskjellige smaker på slush. Vi har eksklusive avtaler med aroma leverandører verden rundt som sender oss de beste ingrediensene til å lage forfriskende BrainCooler slush.

For mange er BrainCooler selve definisjonen på slush!

Hva er slush?

Slush er halvfrossen vannis som spises med sugerør/skje. Slush lages i en slushmaskin der konsentratet sammen med vann fryses slik at det dannes en halvfrossen vannis-masse, bestående av små iskrystaller blandet med en naturtro smak.

Helt siden 1999 har BrainCooler slush sørget for mange kalde og smakfulle slush-øyeblikk for nordmenn i alle aldre. I dag er BrainCooler slush Norges største produsent og leverandør av slush i Norge.

Slushsmaker

Velg mellom 14 friske smaker

Følg oss på facebook!

Følg oss på facebook og få alle de siste nyhetene

Lyst til å selge BrainCooler?

Se alle fordeler ved å selge BrainCooler

Leie maskin?

Ta kontakt med festutstyr på Østlandet. For Vestfold, Buskerud og Telemark kan du kontakte Festkroken