Historien vår

Laguna ProdukterLaguna Produkter AS ble startet i 1991 av Jon P. Mørk og en kamerat. To gutter i 20 årene som hadde troen på at Tropical Shave Ice kunne bli populært i Norge. En is Jon P. Mørk hadde smakt for første gang på en tur til Hawaii. Tanken bak var at «Så lenge smaken er god, vil produktet slå an». De kjøpte en varebil og kjørte land og strand rundt i Norge, banket på dører og løp ut i bilen for å lage en Tropical Shave Ice. Forhandlere over hele landet likte både smak og produkt, og siden har det gått slag i slag. Laguna Produkter og Tropical Shave Ice feiret 25 år i 2016.

Det var hele tiden de gode smakene som gjorde at Tropical Shave Ice ble så populært og da kom ideen om å utvide til også å selge slush med de samme gode smakene. I 1999 ble BrainCooler introdusert i Norge. I motsetning til Tropical Shave Ice laget BrainCooler seg selv i en egen maskin. Dette ble veldig populært og varemerket BrainCooler har vokst til å bli landets største produsent og leverandør av slush i Norge.

Innovasjon og egenutvikling er viktig for Laguna Produkter og det blir jevnlig introdusert nye smaker på Tropical Shave Ice og BrainCooler. I 2014 ville Jon P. Mørk utvide frossen drikk konseptet ytterligere og lanserte Blizz Drinks som består av frapper og frozen lemonade.

diplom isI dag, 26 år etter oppstarten, er selskapet en leder i frossen drikke markedet. I 2016 ble Laguna Produkter kjøpt opp av Diplom-Is. Dette gir oss mulighet til å utvikle og lansere flere spennende produkter i fremtiden. Laguna Produkter skal fortsette som selvstendig selskap i årene fremover.