Tilby BrainCooler?

Bli slush forhandler på BrainCooler

LYST TIL Å SELGE NORGES SLUSHFAVORITT BRAINCOOLER?

BrainCooler er slushfavoritten blant barn og ungdom og det merkevarenavnet som er mest kjent i det Norske slushmarkedet. Slush er ikke bare slush, det skal også smake godt og se delikat ut. BrainCooler er blitt en Norgesfavoritt på grunn av våre naturtro smaker. Gjennom mange år i markedet har vi utviklet forskjellige slushsmaker som treffer kundegruppen godt og gjør at de handler igjen og igjen.  Vi lanserer også jevnlig nye slushsmaker slik at du som forhandler har noe nytt å tilby kundegruppen din.

Hvorfor velge BrainCooler slush

Fleksibel forpakning

Vår essens leveres i 1 liters poser. Dette er mer hygienisk, aromakonserveringen holder seg bedre, mindre emballasje og ikke minst mye lettere å håndtere for deg som forhandler.

Et sterkt varemerke

For mange er BrainCooler selve definisjonen på slush. Med vårt sterke varemerke vet kunden at de kan forvente en forfriskende isdrikk med naturtro smak når de kjøper en BrainCooler. Dette gir deg som forhandler en mulighet for høyt salgsvolum og god fortjeneste.

Høy bruttofortjeneste

Høyt salgsvolum og god fortjeneste er det som kjennetegner våre produkter. Det høye volumet er et resultat av et meget sterkt merkevarenavn. Bruttofortjeneste på +/- 70%

Teknisk service

Vi har personell som er eksperter på våre maskiner og produkter. Våre teknikere hjelper deg gjerne med spørsmål om maskinen. Vi har også alle deler på lager så skulle uhellet være ute bestiller du en ny del hos oss.

Enkelhet rundt bestilling

Det er enkelt å bestille varer fra oss, da vi er inne hos de fleste grossister rundt om i hele landet

Gratis markedsmateriell

Laguna Produkter ønsker å investere i våre forhandlere og gjør det vi kan får å legge til rette for godt salg. Vårt reklamemateriell er gratis og vi vil sammen finne en reklameløsning som kan fungere for nettopp ditt utsalgssted.

 

BrainCooler startpakke

Vi leverer en total startpakke med alt du trenger for å komme i gang.
Når alle varene i startpakken er solgt er omtrent halvparten av kjøpesummen tjent inn alt.

 BrainCooler startpakke

Startpakken inneholder:

  • Laguna 3-kammer slushmaskin
  • 180 liter med ferdig BrainCooler slush
  • Sjokkselger
  • 500 stk 0.5L gjenbruksbeger med tette lokk
  • 500 stk enkeltpakkede sugerør med spade
  • 54 stk yardbeger (rør)
  • 3 stk blandekanner
  • Reklamemateriell

 

Ta kontakt med oss i dag!